Obsah stránky

Aktuální informace k ohlašovací povinnosti a výběru místního poplatku za odkládání komunálního odpadu z nemovité věci

středa, 19. leden 2022 | ÚŘAD INFORMUJE

Aktuální informace k ohlašovací povinnosti a výběru místního poplatku za odkládání komunálního odpadu z nemovité věci

 

Vážení občané a vlastníci nemovitostí na území obce,

k dnešnímu dni je již více než polovina ohlašovacích formulářů vyplněna a odevzdána na pokladně OÚ Vrané nad Vltavou. Ohlašovací povinnost musí splnit všichni občané, kteří vlastní na území obce Vrané nad Vltavou nemovitost (rodinný dům, rekreační objekt, chatu, byt apod.) bez ohledu na to, zda mají v obci trvalý pobyt nebo ne.

Povinnost ohlášení je nutné splnit prostřednictvím vyplnění formuláře, který je potřeba následně doručit osobně, poštou, e-mailem nebo prostřednictví datové schránky na OÚ Vrané nad Vltavou.

Ti z Vás, kteří si s vyplněním formuláře nevíte rady, se můžete obrátit na zaměstnance
OÚ Vrané nad Vltavou, kteří Vám s vyplněním rádi pomohou.

Kontakty:

Formulář k ohlašovací povinnosti je dostupný v elektronické podobě na webových stránkách obce www.vranenadvltavou.cz nebo v čištěné podobě na pokladně obecního úřadu, na poště, ve vstupní hale zdravotního střediska a v potravinách v ulici Luční.

Ohlašovací povinnost potřeba splnit do 31. 1. 2022. Poplatek za odkládání komunálního odpadu je nutné zaplatit do 31. 3. 2022. V tento den současné končí platnost loňských známek na svoz komunálního odpadu. Nové odpadové známky jsou vydávány přihlášeným plátcům po úhradě poplatku na pokladně OÚ Vrané nad Vltavou. Poplatek lze uhradit v hotovosti osobně na pokladně OÚ nebo převodem na účet obce.

S pozdravem

Mgr. Dana Ullwerová
starostka obce

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.