Obsah stránky

Běžecký závod VLTAVA RUN 2023 - uzavírka části komunikace U Školy - v neděli 14. 5. 2023

čtvrtek, 11. květen 2023 | AKCE V OBCI

O víkendu se uskuteční jubilejní 10. ročník štafetového závodu VLTAVA RUN, který v neděli 14. května 2023 proběhne i naší obcí. V ulici U Školy je předávací místo této štafety. Obec Vrané nad Vltavou převzala záštitu nad touto akcí na svém území a TJ Sokol Vrané nad Vltavou I. zajišťují předávací místo závodu.

Podrobnosti o závodě můžete získat ZDE!

Upozorňujeme občany, že v neděli 14. 5. 2023 dojde ke zvýšenému provozu vozidel i chodců v ulici U Školy, Pod Sokolovnou Březovská a v ulici Nádražní. Z tohoto důvodu může docházet k částečnému omezení provozu na těchto komunikacích. Prosíme Vás o shovívavost k probíhajícímu závodu.

Vltava Run je štafetový běžecký závod od pramene Vltavy (konkrétně ze Zadova - Churáňov) do Prahy. Přes 360 km trasy vedoucí po turistických stezkách, silnicích II. a III. třídy. Národním parkem Šumava, u vody, v lesích, kolem vltavských přehrad, nádhernými údolími, přes kopce, historickými městy i jihočeskými a středočeskými vesnicemi. Prostě, nejkrásnější cestou k cíli.

Start: stadion běžeckého lyžování Zadov - Churáňov, Šumava
Cíl: Hamr Braník, Praha

Termín: 13-14/5/2023

Štafetový závod pro týmy max. 12 běžců

36 úseků, 3 kraje, 7 okresů, desítky měst a vesnic a nepočítaně kroků

JEDNA VÝZVA, SPOUSTA ZÁŽITKŮ

Z důvodu realizace předávacího místa před budovou základní školy, bude část místní komunikace U Školy uzavřena, a to od křižovatky Dlouhá x U Školy po křižovatku Příčná x U Školy. Uzavírka bude realizována v neděli 14. 5. 2023 od 10:00 do 20:00

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.