Vrané nad Vltavou Oficiální stránky obce
youtube

Obsah stránky

Rekonstrukce víceúčelového hřiště u ZŠ Vrané nad Vltavou se povedla

středa, 18. září 2024 | ZPRÁVY Z RADNICE

Rekonstrukce víceúčelového hřiště u ZŠ Vrané nad Vltavou se povedla

Žákům vranské ZŠ jsme na konci minulého školního roku slíbili vylepšit školní multifunkční hřiště. Jelikož se sliby plní, hlásíme splněno. Během prázdnin se nám podařilo provést výměnu umělého povrchu hřiště, který už byl ve velmi špatném stavu. Celková rekonstrukce zahrnovala zhutnění a dosypání podkladové vrstvy a položení nového povrchu typu UMT Fast Track 18 mm. Dále jsme změnili umístění doskočiště, nově bylo přesunuto vedle běžecké dráhy mimo plochu určenou na míčové sporty. Demontovali jsme staré basketbalové koše a nahradili je 4 novými koši po obvodu hřiště. Nově přibyly házenkářské branky a upravilo se ochranné oplocení. Díky změnám v umístění basketbalových košů a doskočiště se zvětšila plocha pro míčové sporty. Nyní zde žáci mohou hrát fotbal, florbal, házenou, volejbal, nohejbal či jiné hry jako profesionálové.

Slavnostně jsme zrekonstruované sportoviště otevřeli ve středu 11. září 2024 za účasti žáků, kantorů a vedení obce. Děti si na upraveném hřišti poprvé zasportovaly a věříme, že jej budou využívat nejen během hodin tělocviku.

Realizaci stavby provedla na základě výběrového řízení firma VRŠA-SPORT s.r.o., cena díla 1.766.425,- Kč vč. DPH. Stavební dozor obce provedl David Balling.

A protože podporujeme sportování i mimo školní prostory, pokračujeme v úpravách sportovišť a během podzimu postavíme streetballové hřiště se stilmatovým povrchem o rozměru 7x7m vedle workoutového hřiště naproti dětskému hřišti Akátek.

Přejeme všem sportovcům krásné sportovní zážitky!

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.